navipro
feldobox

Panzió,      Vendéglátás,      Borászat


Panzió:

Pihenni vágyó családok ideális, nyugodt környezetben tölthetnek el éjszakákat Panziónk részlegében. Az emeleten 5 szoba és 2 apartman áll rendelkezésre, melyekhez tusoló és mellékhelyiség tartozik. A közös nappaliban televízió, hűtőszekrény áll rendelkezésre. Parkolási lehetőség az udvarban ill. garázsokban lehetséges. Az udvaron lehet grillezni vagy bográcsban főzni. Gyermekek részére kis játszóterünk biztosít szórakozást.

1 éjszaka 2 fő részére (reggelivel): 12000.- Ft
Gyermek kedvezmény: 6 éves kor alatt ingyenes
Idegenforgalmi adó: 350.- Ft/fő/éj
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

alt szövegVendéglátás:

A Pince felett egy 60 férőhelyes nagyterem áll rendelkezésre (+10 fős borozó), ahol vendégeink hangulatos környezetben tölthetnek el egy különlegesen finom ebédet, vagy vacsorát. Előzetes bejelentkezés, és egyeztetés szerint választhatnak ételspecialitásaink közül. Hogy felejthetetlen legyen a kirándulásuk, kérésükre hangulatos zenészünk szórakoztatja önöket. Étlapunk a különleges ételektől a tájjellegű specialitásokig minden kedves vendégünknek nagy választékot kínálBorászat:

Az eredeti állapotára visszaállított 150 éves pincében, 23 méter hosszan hordók sorakoznak, hogy az idelátogatók, megízlelhessék a bennük rejlő nedűket. Előzetes bejelentkezés alapján vállalunk borkóstolót, illetve pincelátogatást. A borkóstoló mellé ízletes borkorcsolya dukál, és a jó hangulat elengedhetetlen.
A borkóstolóval kapcsolatban a 06-30/904-1201 telefonszámon érdeklődj vagy küldj üzenetet!